Menu
EUR
Oktober dé Woonmaand komt er aan!

Oktober dé Woonmaand komt er aan!

Aankomende Oktober is het eindelijk weer zover; De Woonmaand begint! En deze maand is het unieke moment om van jouw huis weer een gezellige plek te maken. Welke ruimte binnen je interieur geef jij dit jaar een nieuwe update? Zo zijn veel mensen op zoek naar nieuwe lampen of verlichting in hun woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Maar wist je dat wij ook ontzettend veel mooie én gezellige verlichting hebben voor in je keuken en badkamer? We vertellen je in deze blog graag welke mogelijkheden wij aanbieden!

Hanglampen voor de Keuken of boven de Eettafel

Wie binnen ons assortiment een blik werpt, ziet al snel dat wij lampen en verlichting hebben voor nagenoeg alle ruimtes binnenshuis. Elk jaar proberen we ons assortiment namelijk te vullen met verlichting die voldoet aan de allerlaatste sfeervolle trends van dit seizoen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een ruim assortiment Hanglampen voor de keuken of boven de eettafel. Want als één plek enorm veel gezelligheid biedt tijdens de donkere maanden dan is het de eettafel wel! Tijdens het eten worden daar de dagelijkse beslommeringen, activiteiten en andere sociale bezigheden besproken tussen stellen, gezinnen en in vriendenkringen. Een goede hanglamp is dan van belang!

De Hanglampen die we bij Mooielampen.com aanbieden zijn er in verschillende soorten en maten, waaronder met rookglas, amberglas, een E14 of E27 fitting óf led geïntegreerde Hanglampen. Bovendien kun je kiezen uit enkele Hanglampen met één lichtpunt, maar kun je ook kiezen uit Hanglampen met meerdere lichtpunten. Voor wie echt een unieke lamp zoekt zijn er ook de zogeheten plafondplaten van Artdelight, waar je geheel naar eigen inzicht glazen kunt samenstellen en zodoende een compleet eigen lamp kunt creëren naar je smaak. De mogelijkheden zijn hierin ongekend omdat je namelijk kunt kiezen uit verschillende kleuren glazen, formaten en meer. 

Wandlampen voor Binnen en Buiten

Mooielampen.com staat er om bekend een ruim assortiment Wandlampen voor Binnen en Buiten te hebben. En dat is niet voor niets omdat je met wandlampen dé perfecte atmosfeer creëert binnen elk willekeurig interieur van je huis. Want wist je dat wij ook wandlampen hebben die geschikt zijn voor de Badkamer? Of zelfs voor buitenshuis? Dat komt omdat een gedeelte van onze wandlampen voorzien zijn van een zogeheten waterbestendige ip-waarde, waardoor je met een gerust hart de lampen kunt plaatsen in vochtige ruimtes. Voor meer informatie over lampen met een geschikte ip-waarde adviseren wij je de pagina Tuinverlichting eens te bekijken.

Maar ook voor je Woonkamer, Slaapkamer, Keuken of de Entreehal hebben wij prachtig vormgegeven wandlampen, waarbij enkele gecategoriseerd kunnen worden tot échte designverlichting. Zoek je wandlampen met led geïntegreerde verlichting dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Maar waar moet je op letten tijdens de zoektocht naar een geschikte wandlamp? De termen die je veel ziet zijn "wattage", "lumen" en "Kelvin" die allen invloed hebben op het type licht wat de wandlamp met zich meebrengt. Wat met name van belang is in de zoektocht naar de perfecte lampen en verlichting, is wat voor doeleinden de lamp precies heeft. Zoek je een lamp die de ruimte functioneel verlicht? Of zoek je juist een sfeervolle lamp met wat zachter licht? Vaak is het zo dat je hoe lager het aantal lumen, hoe zachter en sfeervoller het licht. En met de term "Kelvin" definiëren we de kleur van het licht van heel helder wit licht (daglicht), tot het sfeervoller geachte geler/oranje licht. Hiervoor geldt dat hoe hoger het aantal Kelvin, hoe witter het licht wordt. Kortom; Waarin moet de lamp voldoen?

Wat men vooral niet moet vergeten binnen de zoektocht naar de juiste lamp, is het gebruik van een dimmer. Want met een dimmer heb je namelijk verschillende soorten mogelijkheden. Kies je voor een normale dimbare lamp, dan kun je met een dimmer schakelen tussen lichtopbrengst. Kies je dus voor een Wandlamp met een hoog aantal lumen, kun je dus met een dimmer slim schakelen tussen functioneel licht (met een hoge lichtopbrengst) en sfeervol licht (met een wat lagere lichtopbrengst). Ben je écht op zoek naar sfeer dan zijn er eventueel ook wandlampen met de mogelijkheid om van kleurtemperatuur te wisselen. Deze wandlampen zijn voorzien van een zogeheten "Dim to Warm" functie, waarmee je dus van "witter" naar "geler" licht kunt schakelen. Ontzettend handig al zeggen we het zelf! 

De "Finishing Touch", Tafellampen, Vloerlampen en Inbouwspots

Om je interieur de zogeheten "finishing touch" te bieden hebben we bij Mooielampen.com tijdens de Oktober Woonmaand ook prachtige Inbouwspots, Vloerlampen of Tafellampen, waarmee je het accent van je interieur bepaald. Kies je voor een prachtige Tafellamp of Vloerlamp waarmee je een donkere hoek binnen je woonkamer wil verlichting? Of zoek je net voor dat ene bijzettafeltje een echte design Tafellamp? Dan vind je bij Mooielampen.com altijd wat je zoekt!

Onze inbouwspots staan er om bekend dat zij niet alleen hoogwaardig in kwaliteit zijn, maar ook dat ze toepasbaar zijn in verschillende ruimtes. Zo hebben wij bijvoorbeeld zogeheten Trimless Inbouwspots die je mee kan stuuken en zodoende volledig op kan laten gaan binnen je plafond. Ook hebben wij Inbouwspots die geschikt zijn voor bijvoorbeeld de Badkamer en die voldoen aan alle veiligheidseisen om deze ruimte sfeervol en veilig te verlichten.

Benieuwd naar meer tips ten aanzien van lampen of verlichting? Bekijk dan eens onze andere blogs!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!